می تواند بیماران مبتلا به نفروپاتی IgA انجام برخی از ورزش

آیا می توانم به بیماران مبتلا به نفروپاتی IgA انجام برخی از ورزش؟ پاسخ مثبت است، برای بیماران انجام ورزش مناسب خوب به سلامت خود است، اما باید ورزش خشونت اجتناب کنند.

چرا ورزش های مناسب سلامت AO خوب است به بیماران،؟

مانند دارو و رژیم غذایی، ورزش نیز به بیماران، بهداشت حوزه عملیاتی بسیار مهم است. برای بسیاری از بیماران با غلظت IgA، آنها afriend که ورزش ممکن است آسیب بیشتر به کلیه آنها منجر شود. کارشناسان poind که لازم است در مورد آن نگران است، چرا که ورزش مناسب می تواند ایمنی را تقویت کرده و به شما کمک کند برای جلوگیری از محبت. شما می توانید برخی از ورزش های هوازی یا نه ورزش بیش از حد شدید را انتخاب کنید، با شروع با ورزش در حد متوسط ​​و آنها شدت ورزش افزایش به تدریج. در همین حال، شما، AOD بهتر است این کار را با عضو خانواده خود و یا دوستان خود، آنها می توانند کمک به شما هنگامی که شما به آن نیاز دارید فراهم می کند.

به جز ورزش شما نیز باید با توجه به راهنمایی های زیر پرداخت، همه آنها برای سلامت شما مفید است.

1. فرم یک عادت زندگی سالم، هرگز ماندن تا دیر OT خوردن بیش از حد، هر دو آنها را باعث آسیب بیشتر به کلیه شما ایجاد کند.

2. آیا خودتان را بیش از حد خسته را ندارد، کار زیاد ممکن است ادرار خون را افزایش می دهد، بنابراین شما باید معقول زمان کار استراحت میدهد.

3. فعال از بین بردن عوامل القاء مانند عفونت های تنفسی، پوست، روده و دستگاه ادراری.

4. نگه داشتن یک نگرش مثبت لازم است. بیماران مبتلا به بیماری کلیه سطوح مختلف تنش، افسردگی و بدبینی. بنابراین همیشه با توجه به کلمات و اعمال، متلاطم، تماس بالا که اضطراب و ترس بیمار افزایش خواهد یافت، پس از آن به خصوص به توانبخشی روانی مهم است.

اگر سوال دیگری در مورد نفروپاتی IgA، لطفا به ما ایمیل. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

می تواند بیماران مبتلا به نفروپاتی IgA انجام برخی از ورزش

:: برچسب‌ها: نفروپاتی IgA، ورزش، می تواند بیماران مبتلا به نفروپاتی IgA انجام برخی از ورزش ,
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 تير 1393 | نظرات ()